Congres werken aan ons pensioen

Tijdens het congres Werken aan ons pensioen op woensdag 27 september 2023 vieren we met de demissionair minister de mijlpaal van de inwerkingtreding van de Wet toekomst pensioenen. Én we blikken vooruit met alle professionals die betrokken zijn bij de transitie, zoals (financieel) adviseurs, CAO-onderhandelaars, bestuurders en (intern) toezichthouders.

Het proces is het mooiste deel. Velen zijn al begonnen, sommigen staan aan de start, maar nog niemand is klaar: de transitie naar het vernieuwde pensioenstelsel.

Het thema van het congres is ‘Vraag maar raak’. De schrijvers van de wet, de koplopers in de sector, vooraanstaande adviseurs en de toezichthouders zijn aanwezig om kennis te delen én praktische vragen te beantwoorden. 

Een vol inhoudelijk programma met ruimte voor verdieping, praktische vragen en ervaringen delen, met interessante deelsessies en een informatiemarkt. Daar kunt u onder andere kennismaken met MAAT, de AI-powered virtuele assistent aan wie u al uw vragen over de transitie kunt stellen. 

Dit alles gaat plaatsvinden op 27 september in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Alle informatie over het congres en de registratie vindt u op  www.congreswerkenaanonspensioen.nl. Schrijf je tijdig in voor deelname aan de sessie van jouw keuze. Het aantal plaatsen is beperkt.