Congres Werken aan ons pensioen - 19 juni 2024 - Meld u nu aan!

Werken aan ons pensioen organiseert op 19 juni 2024 het tweede congres voor alle betrokkenen bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Ook dit jaar staat de transitie in de praktijk centraal, met ruimte voor verdieping, praktische vragen en dilemma’s.

Onder leiding van dagvoorzitter Jannie Benedictus wordt een interessant plenair programma geboden. Sprekers zijn regeringscommissaris Fieke van der Lecq, projectleider Werken aan ons pensioen Saskia de Zwaan en filosoof Paul Smit. 

Na het plenaire programma volgen drie rondes met inhoudelijke deelsessies. Hierin gaan verschillende deskundigen samen met u in gesprek over hun ervaringen en goede voorbeelden. Hier vindt u het totaaloverzicht met alle deelsessies per ronde. Bij uw registratie kunt u aangeven aan welke deelsessies u wilt deelnemen.

Om 15:45 uur sluiten we af met een borrel. Tussendoor is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Meld u hier gratis aan.