Vind alle actuele Wtp-artikelen en regelgeving via de zoektool

De zoektool zoeken.werkenaanonspensioen.nl is aangevuld met alle geldende regelgeving rondom de Wet toekomst pensioenen vanaf 1 juli 2023. Met deze slimme zoekmachine kan sneller en eenvoudiger naar informatie in wetgeving worden gezocht.

De slimme zoekmachine is gebaseerd op MAAT, een initiatief van AethiQs. Het maakt het zoekproces door de wet- en regelgeving sneller en eenvoudiger. Zo biedt het de mogelijkheid om in meerdere documenten tegelijkertijd te zoeken. Dus in de wettekst, de memorie van toelichting én de lagere regelgeving. Er hoeft dus niet meer apart gezocht te worden in elk document.

Ook zorgt MAAT ervoor dat informatie beter vindbaar is door de relevante zoekresultaten te tonen die niet exact voldoen aan de gekozen zoektermen. Daarbij worden de meest relevante zoekresultaten gelijk bovenaan getoond.

Tot slot wordt bij elk zoekresultaat ook de koppeling met de bijbehorende bron getoond. Met één druk op de knop wordt het document vervolgens geopend op exact de pagina waar de tekst is gevonden. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat eenvoudiger en sneller gezocht kan worden naar informatie over een onderwerp.