Werkenaanonspensioen.nl genomineerd voor communicatie-award

Op 15 juni worden in Amsterdam de jaarlijkse Pensioen Pro-awards uitgereikt. Met deze vakprijzen worden innovaties en inspirerende praktijkvoorbeelden voor het voetlicht gebracht. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt alle nominaties.

Dit jaar is ook het informatieplatform Werkenaanonspensioen.nl genomineerd: voor een award in de categorie Communicatie. Volgens de organisatie biedt deze communicatie-award erkenning aan een kandidaat die zich onderscheidt met de meest navolgenswaardige en klantgerichte communicatie’.

Het bijzondere aan Werkenaanonspensioen.nl is dat het een informatieplatform is van, voor en door alle partijen die beroepsmatig betrokken zijn bij de overgang naar het vernieuwde pensioenstelsel. Denk aan werkgevers, ondernemingsraden, pensioenfondsbestuurders, vakbonden en de overheid.

Het platform biedt informatie over de Wet toekomst pensioenen, maar ook praktijkvoorbeelden en handige hulpmiddelen voor de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Per doelgroep en per onderwerp wordt de wet- en regelgeving uitgelegd.

Een gewaardeerde service is de extra zoekmachine (zoeken.werkenaanonspensioen.nl) waarmee zoekopdrachten binnen het juridische deel van het informatieplatform met behulp van artificial intelligence slimmer, sneller en eenvoudiger worden uitgevoerd.