Twee pensioenwebinars voor werkgevers met regeling bij pensioenfonds

Op 31 mei (9.30-10.30 uur) organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland het webinar ‘Aan de slag met het nieuwe pensioenakkoord: hoe kom je als werkgever tot een evenwichtige transitie?’

Evenwichtige transitie is een belangrijk thema in het wetsvoorstel Wet toekomst pensioenen. Maar hoe bepaal je wat evenwichtig is? Welke instrumenten hebben werkgevers daarbij? Dit webinar is gericht op werkgevers met een pensioenregeling bij een pensioenfonds, en met de nieuwe pensioenwet te maken krijgen. Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Daarnaast organiseerden VNO-NCW en MKB Nederland voor werkgevers met een pensioenregeling bij een pensioenfonds onlangs het webinar 'Aan de slag met het nieuwe pensioenakkoord: hoe pak je als werkgever de keuzes binnen de contracten aan?’ Tijdens het webinar legden experts van PGGM en Ortec-Finance uit hoe je tot criteria komt, en welke keuzes er zijn zowel binnen de flexibele premieregeling (FPR) als de solidaire premieregeling (SPR). Ook werden vragen beantwoord, bijvoorbeeld over het invullen van de risicodelingsreserve en de solidariteitsreserve.

Klik hier om het pensioenwebinar terug te kijken.