Informatieplatform feestelijk gelanceerd

Op 13 januari is Werkenaanonspensioen.nl gelanceerd tijdens een online lanceringsevenement vanuit het Museum Beeld en Geluid in Den Haag. Met maar liefst 800 aanmeldingen kijken we terug op een geslaagde lancering.

Na de officiële lancering van de website waren er rondetafelgesprekken waarbij verder werd gepraat over het belang van het vernieuwde stelsel, de waarde van het nieuwe platform voor de overgang en werd er vooruit gekeken.

Martin van Rijn, voormalig minister en staatssecretaris, was uitgenodigd te komen spreken over wat er kan worden geleerd van andere complexe maatschappelijke transities, zoals de invoering van het nieuwe zorgstelsel.

Kijk terug

Heb je de lancering gemist of niet helemaal kunnen zien? Je kunt hier het hele evenement terugkijken.

Blijf op de hoogte

De website is in beweging, net als de pensioenwereld. Dat betekent dat we de website up-to-date houden met nieuwsberichten en video’s en dat we de komende tijd onder andere nog meer stappenplannen toevoegen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe hulpmiddelen, stappenplannen of nieuwe online bijeenkomsten? Abonneer je dan op een van onze nieuwsbrieven en volg ons op LinkedIn.