Het ministerie van SZW zoekt een communicatieadviseur pensioenen

Ons pensioenstelsel gaat ingrijpend veranderen. Een enorme transitie die gemiddeld één keer per 10 jaar voorkomt en die de inkomens van miljoenen Nederlanders raakt. Het ministerie van SZW zoekt daarom een communicatieadviseur die, samen met de rest van het team, zorgt voor een geruisloze overgang naar het vernieuwde pensioenstelsel.

Als senior communicatieadviseur bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vervul jij hierin een sleutelrol. Alle aspecten van het communicatievak komen voorbij, van strategie en onderzoek tot uitvoering.

Communicatie richting het publiek en professionele partijen, bundelen van de communicatiekracht in de sector, bouwen aan een centraal communicatiehoofdkwartier rondom pensioenen: het is allemaal onderdeel van jouw job.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de complete vacature.