Communiceren over de nieuwe regels voor pensioen? Gebruik nu onze toolbox.

Naar verwachting komen er per 1 januari 2023 nieuwe pensioenregels. Het is belangrijk om hier duidelijk en op tijd over te communiceren. Wij helpen je daar graag bij. Daarom hebben we een toolbox ontwikkeld waarmee je het nieuwe pensioenstelsel zo eenvoudig en eenduidig mogelijk kunt uitleggen.

Eenvoudig, empathisch en eenduidig

De afgelopen weken hebben we samen met verschillende partijen uit de pensioensector de communicatiemiddelen in deze toolbox opgesteld. Deze partijen dachten mee over zowel de inhoud als de middelen die we het beste konden inzetten. En ze keken mee met de beeldstijl en tone-of-voice.

Van infographic tot animatie

Hoe leg je het hele verhaal over het nieuwe pensioenstelsel uit? Wat is pensioen ook alweer? Welke pensioenregels gelden er straks en wat zijn de gevolgen? Met onze nieuwsberichten, infographics, social posts, animaties en factsheets in de toolbox kun je dat duidelijk uitleggen. De middelen kun je kant-en-klaar downloaden. Sommige middelen kun je in je eigen huisstijl zetten.

Nieuwe(re) middelen

De komende maanden vullen we de toolbox op werkenaanonspensioen.nl steeds aan met nieuwe middelen. Zodra er nieuwe middelen beschikbaar zijn, lees je dat in onze nieuwsbrief of in een nieuwsbericht op werkenaanonspensioen.nl.