Terugkijken webinar voor werkgevers 'Aan de slag met de nieuwe pensioenwet: het transitieplan is gereed, hoe informeer je als werkgever je medewerkers?'

Op 10 april organiseerden VNO-NCW en MKB-Nederland een webinar over 'Aan de slag met de nieuwe pensioenwet: het transitieplan is gereed, hoe informeer je als werkgever je medewerkers’. De doelgroep van dit webinar waren de werkgevers en brancheorganisaties in branches met veel kleinere werkgevers.

Onder leiding van Jannie Benedictus gingen Anton A.B. en Melchior Hovestadt (beide Pensioenfonds Horeca en Catering) en Rosa d’Adelhart Toorop (VNO-NCW en MKB-Nederland) in gesprek. Tijdens het webinar is specifiek ingegaan op de communicatie van de transitieafspraken naar de werknemers. Er werd toegelicht hoe u evenwichtig communiceert, wat er verandert en wat er hetzelfde blijft. En hoe u als werkgever ondersteuning kunt krijgen om uw werknemers mee te nemen in de transitie. Werkgevers zijn immers zowel zelf doelgroep als ook vraagbaak voor medewerkers.

Bekijk hier het webinar terug.